Kommuneoverlege forstår frustrasjonen til breddeklubbene: – Får aldri helt match

Kommuneoverlege i Levanger, Tommy Aune Rehn, forholder seg til sentrale myndigheter på spørsmålet om oppstarten av breddefotballen. Han forstår likevel frustrasjonen, og innrømmer at rekkefølgen av hva som åpnes kan være «problematisk».

Forståelse for frustrasjon: Kommunelege i Levanger, Tommy Aune Rehn, forholder seg til sentrale helsemyndigheter, men er samtidig klar på at vurderingene rundt gjenåpning bør fremstå som fornuftige.   Foto: Johan Arnt Nesgård

Sport

På onsdag kunne idrettspresident Berit Kjøll, etter møter med kulturminister Abid Raja, juble for en fremskyting i planlagt konkurranseaktivitet i barne- og ungdomsidretten. I stedet for 1. september får de nå sette i gang 1. august. Men endringen sier ingenting om breddefotballen på seniornivå.