Ellen Mari Burheim ønsker ikke å fortsette i kontrollkomiteen i volleyballforbundet:

– Håpløse arbeidsvilkår

Ellen Mari Burheim tar ikke gjenvalg som leder i kontrollkomiteen i Norges Volleyballforbund (NVBF). Hun er lei av rot og brutte løfter.

TREKKER SEG: Ellen Mari Burheim har gått lei av rot og brutte løfter volleyballforbundet, og trekker seg som leder i kontrollkomiteen. Her ses hun i aksjon som cupfinaledommer.  Foto: JON TERJE FOSSLAND

Sport

40-åringen fra Skogn – bosatt i Inderøy, medlem av Steinkjer VBK, internasjonal dommer og til daglig etterforskningsleder ved Stjørdals lensmannskontor – har i egenskap av å være leder for kontrollkomiteen, fått seg forelagt krasse revisorbemerkninger for manglende økonomisk kontroll i forbundet og varslerskriv med krav om at NVBF settes under idrettsforbundets administrasjon.