Kulturministeren på besøk i Stjørdal: – Ingenting skjer med breddefotballen før 10. august

Kulturminister Abid Raja (V) var mandag på besøk hos Stjørdals-Blink for å se på den splitter nye MUS Stadion Sandskogan. Der fikk han omvisning på stadion, møtte Blink-veteranene samt en historieleksjon om klubben fra styreleder Bente Ertsgaard. Og som ventet ble han spurt om breddefotballens situasjon.

PÅ BESØK: Abid Raja besøkte MUS Stadion Sandskogan mandag. Kulturministeren var meget imponert over anlegget på Stjørdal. En tidligere åpning av breddefotballen kunne han ikke love.  Foto: Rasmus Lie

Sport

STJØRDAL: Styrelederen i Stjørdals-Blink, Bente Ertsgaard, lot ikke muligheten gå fra seg til å sende noen stikk i retning Abid Raja og Regjeringen som enda ikke har åpnet for at alle i breddefotballen kan trene som normalt.