Sivert (23) satte Magnus Carlsen på plass og ble Norges «Fantasy»-konge

Libyggen Sivert Gjertsås gruste verdens beste sjakkspiller, Magnus Carlsen, i siste runde av «Fantasy Premier League» og tok seieren i den norske «Fantasy»-ligaen . I tillegg ble han nummer ni på verdensrankingen i fotballspillet som har nesten åtte millioner spillere.   

NUMMER NI I VERDEN: Sivert Gjertsås fra Lierne vant billetter til et valgfritt Premier Leaggue-oppgjør da han stakk av med seieren i den Norske Fantasy-ligaen søndag. Det var 23-åringen fornøyd med.  

Sport

GRONG: – Det føles faktisk helt uvirkelig ut. Nummer ni i verden, og førsteplass i Norge – foran Magnus Carlsen i tillegg. Nei, jeg visste nesten ikke opp ned på meg selv da poengene rullet inn i går kveld og førsteplassen ble sikra. Det var så nydelig, humrer Sivert Gjertsås og slår fast: