Slo norgeseliten i sprangridning i helga, blir fratatt premien på grunn av misforståelse rundt reglementet

Marie Skei var på alles lepper etter en formidabel seier i Kingsrød Grand Prix Cup ved Bratsberg ridesenter i helgen. Nå blir Sparbu-jenta som red inn til gull- eller sølvplass i åtte av ti klasser, fratatt seieren.

VINNER?: Marie Skei feide alle av banen i helgas Trondheim Horseshow,og avlsuttet stevnet med å vinne Grand Prix-klassen. Nå står hun i fare for å bli fratatt seieren.   Foto: Pia Marie Lerseth

Sport

STEINKJER: Steinkjer Rideklubbs Marie Skei kunne glede seg over en ny storseier i helga. Debutrittet i 1,45-meterkonkurransen, bak tøylene på søsteren Signes hest Credendo, førte henne til seier i Kingsrød Grand Prix cup foran en renommert stjernerytter som Geir Gulliksen. Men gleden ble kortvarig. Ifølge reglementet er nemlig ikke 20-åringen kvalifisert til å delta i denne klassen.