På lørdag starter barn- og ungdomsfotballen endelig å rulle igjen.

Til tross for koronapausen opplever de økning i spillergruppen: – Målet er at alle skal finne gleden med fotball

Mange klubber har sett seg nødt til å trekke lag på grunn av frafall i koronapausen. I Kvam IL peker pilen en annen vei, og med en ung og engasjert hovedtrener for G19-laget stormet stadig nye spillere til. Så mange at klubben måtte melde på et nytt lag.

Ung hovedtrener: Mats Lillemark (21) har blitt hovedtrener for begge Kvams G19-lag. Her fra treningen på onsdag.   Foto: Petter Macedo

Sport

KVAM: Så lenge breddefotballens seniorlag fortsatt står på vent er det vanskelig å ha en klar oversikt over konsekvensene koronapausen har påført breddefotballen. Fotballkretsleder i Trøndelag, Jan-Roar Saltvik, har tidligere uttalt til Trønder-Avisa at rundt 50 lag har blitt trukket. Tall som først og fremst er dramatisk for de små klubbene.