Surt uavgjortresultat for Vegakameratene

Det ble noen dramatiske sluttminutter da Vegakameratene røk ut av UEFA Futsal Cup.

Jonas Wiseth scoret ett av målene mot APOEL. 

Sport

Før søndagens siste gruppespillskamp hadde Vegakameratene en mulighet til avansement fra main round til elite round. Men da måtte de vinne sin siste kamp mot APOEL med minst to mål, eventuelt ta en ettmålsseier med tre scorede eller flere.

Ledet 3-1 ved pause

Og kampen startet lovende for det norske laget, som stilte med både levangsbygg Morten Ravlo og Jonas Wiseth og Kim Rune Ovesen fra Steinkjer. Nevnte Ovesen og Wiseth scoret hvert sitt mål og sørget for at Vegakameratene ledet 0-2 allerede før fire minutter var spilt. Til pause ledet Vegakameratene 1-3.

Midtveis i andre omgang reduserte APOEL til 3-2. Med det sluttresultatet hadde Vegakameratene fremdeles en mulighet til å gå videre, men det forutsatte at Slov-Matic vant med mer enn tre mål mot MVFC i gruppens siste kamp. Hadde derimot Vegakameratene scoret ett mål til, ville sjansene for avansement vært mye høyere, da de bare hadde trengt en Slov-Matic-seier i siste kamp for å gå videre.

Tok ut keeper

I jakt på det viktige 4-2-målet tok trener Kai Bardal ut keeperen i angrep de siste to minuttene for å skape overtall. Men 45 sekunder før full tid scorer APOEL og utligner til 3-3. Det ble også sluttresultatet, noe som gjør at Vegakameratene helt sikkert er ute av turneringen.

Trener Kai Bardal, også han fra Steinkjer, sa følgende etter kampen:

- Veldig bra fra start i førsteomgangen. Har det engasjementet vi har på vårt beste, og går rett i strupen på dem, som gir dem store vansker. Scorer 2 tidlige mål, og går til pause med 3-1. Vi merker godt utover andreomgangen at vi har spilt hele turneringa med i praksis 8 utespillere. Intensiteten i presset blir for dårlig, og vi må forsvare oss på egen halvdel hele omgangen. Alle la ned en innsats å være stolt av, men det holdt dessverre ikke helt inn.