Strek i regninga

LEVANGER: Randi Sundal har vondt i nesa, og Mari Loe slo seg kraftig i bakhodet i mellomjula. Dermed må LHK-trener Geir Tore Leira muligens finne alternative løsninger på strek i søndagens kamp mot Furuset.
Sport

Det gikk hardt utover Levanger Håndballklubbs strekspillere i treningskamp-turneringen i Trondheim i romjula. Ved nærmere undersøkelse etter kampene mot Byåsen og Selbu, viste det seg at LHK-kaptein Randi Sundal hadde brukket nesa. – Og ikke nok med det. Det var to brudd. En nesespesialist må vurdere om Randi kan spille mot Furuset, sier Geir Tore Leira.

Hevelse

LHKs andre strekspiller, Mari Loe, slo bakhodet i gulvet i Rosenborghallen og ble hentet av sykebil. – Heldigvis pådro Mari seg ikke noen hjernerystelse. Men hun fikk en hevelse som må gå ned for at hun skal være aktuell mot Furuset, sier Leira. I går kveld møttes LHK-jentene til sin første trening på nyåret. Geir Tore Leira håper at iallfall én av de faste strekspillerne melder seg kampklar til møtet med Furuset. Alternativene han har på linja, er Arnhild Holmlimo, Karina Westrum Grøvdal og Hege Vifstad. Heldigvis for LHK-erne skjer det også positive ting på skadefronten. Marthe Høsøien er på full vei tilbake etter et langt avbrekk. – Marthe spilte i flere perioder på sju-åtte minutter i romjula, og er på gang. Vi får se om hun kan prøve seg mot Furuset søndag, sa Leira i går.

Planlegger

Når LHK innleder siste del av 1. divisjonssesongen med hjemmekamp mot Furuset i helga, ligger laget på 8. plass med ni poeng - 12 poeng bak lederlaget Fredrikstad. Det betyr i praksis at opprykkshåpet allerede er ute for LHK-erne, som nå har startet den sportslige planleggingen fram mot neste sesong. – Ja, den prosessen er i gang. Vi ser på de spillerne vi allerede har, og mulige forsterkninger utenfra. – Nye spillere på blokka? – Om vi har det, vil vi ikke gå ut med navn på dette tidspunktet, sier Leira. Levanger slo Furuset 23-21 i sistnevntes hall i serieåpningen i 1. divisjon i september. Furuset står med fem poeng og innehar 10. plassen på tabellen før laget reiser for å møte Bodø lørdag og LHK søndag.