Slo rivalen

Morten Ravlo var igjen sentral da Vegakameratene kom enda et skritt nærmere seriemesterskapet.

  Foto: Kjetil Skaufel

Sport

Vegakameratene knuste rivalen Nidaros 6-2 da eliteserielagene i futsal møttes til dyst i Brønnøyhallen lørdag. Det ble den første eliteseriekampen noen sinne i Helgeland, hvor Vegakameratene naturlig nok har sine røtter.

Treg start for vinner

Morten Ravlo fra Levanger forlot nettopp Nidaros til fordel for Vegakameratene foran sesongen, og var igjen sentral for blåtrøyene. Men det var Nidaros som startet best, og ledet 2-0 til pause ved Christoffer Søndbø og Christian Leirvik.

I andre omgang handlet alt om Vegakameratene. Håvard Solem reduserte, før Ravlo utlignet til 2-2. Samme mann sendte kameratene i ledelsen, og la like godt på til 4-2, før en scoring av Kim Rune Ovesen og et fjerde fra Ravlo fastsatte sluttresultatet til 6-2, foran flere hundre supportere i Brønnøyhallen.

Nesten seriemester

Seieren betyr at Kai Bardals gutter kun trenger tre poeng på de resterende fem kampene for å bli seriemester for andre sesong på rad.

- Det så bra ut før kampen, og selvfølgelig enda bedre nå. Like viktig var det for oss å få vise oss fram foran helgelendingene som har støttet og sponset oss i mange år, sier Bardal.