Northug-sirkuset sett av 600.000

Pangstart for «Sirkus Northug». – Viser at Petter er hot stuff for nordmenn, sier TV 2.
Sport

I snitt så 559.000 seere den første av åtte episoder av underholdningsdokumentaren om Petter Northug på TV 2. Dette ga en markedsandel på 31,5 prosent.

– På det meste var det 600.000 som så på. Vi er superfornøyde med oppstarten. Dette viser at Petter Northug er hot stuff for  nordmenn. Vi har fått masse gode tilbakemeldinger på serien, og slike seertall lover godt for serien videre, sier pressekontakt Unn-Grethe Berge til Trønder-Avisa.

Så du «Sirkus Northug»? Hva synes du? Si din mening her!

Tett på Petter

I åtte programmer følger TV 2 skikongen tett gjennom opp- og nedturer i skisporet, på treningsleir og i mer private sammenhenger. Hvem er Petter når han ikke står på ski, og hvordan har vår aller beste idrettsutøver også blitt vår aller beste entertainer? Det ønsker «Sirkus Northug» å gi deg svaret på.

Sirkuset ruller helt fram til VM på ski i Val di Femme. Stoppene underveis er Mosvik, Trondheim og Meråker, Livigno, Oberhof og Val Senales, Las Vegas, Barcelona og Gällivare, og ikke minst en egen episode fra Tour de Ski.

Landslaget og Eldar i neste episode

Neste mandag handler det om Petter og landslaget.

– Her kommer du tett på landslaget. Vi går veldig bak kulissene der og viser livet i landslaget, sier Berge.

I episode to får vi bli kjent med to av Petters lagkamerater: familiemannen Eldar Rønning og stjerneskuddet Niklas Dyrhaug.

Så du «Sirkus Northug»? Hva synes du? Si din mening her!

Relaterte saker: