Vegakameratene åpnet med tap

Nederlandske Eindhoven ble for sterke for de trønderske futsalgutta.

  Foto: Vegakameratene.no

Sport

Vegakameratene åpnet med tap i første kamp av hovedrunden i UEFA futsal cup.

De norske mesterne sjokkerte nederlenderne i første omgang og holdt Eindhoven til 0-0 halvveis, mye takket være landslagskeeper Kenneth Rakvaag.

I andre omgang viste Eindhoven, anført av stjernespiller Bali, klasse. Nederlenderne vant til slutt 3-0.

LES OGSÅ: Klar for hovedrunden i UEFA futsal cup

– Veldig fornøyd med 1. omgang

– Vi fulgte en plan og lyktes godt med den i 1. omgang. Det var 0-0 ved pause, men vi burde ledet. Vi skapte flere store sjanser, blant annet en på åpent mål. I 2.omgang bygde Eindhoven spillet mer rundt Bali, som viste ekstreme ferdigheter, og han scoret de to første målene. Vi mistet litt av fasongen og strukturen utover i kampen, sier Vegakameratene-trener Kai Bardal til fotball.no.

Bali satte inn 1-0 halvveis i andre omgang. Samme mann doblet like etter, før Adem Kocak fastsatte sluttresultatet til 3-0 like før slutt.

– Kampen døde litt ut på 2-0. Vi slet med å komme inn i det og de kontret inn sitt tredje. Jeg er veldig fornøyd med 1.omgang, men utover i kampen ble vi hakket for lette. Vi skulle gjerne hatt flere timer sammen før disse kampene, sier Bardal.

– Det er et tøft nivå og dette laget er kanskje det beste vi har møtt. Vi prøvde på noe vi ikke har gjort tidligere med et rent soneforsvar, og fikk til det på kort tid. Vi ser potensialet, samtidig som vi må innse at vi ikke var helt gode nok, fortsetter treneren til nettstedet.

Ros til Ravlo

Han trekker fram flere spillere han var godt fornøyd med.

– Kenneth Rakvaag, Jan Are Klaussen, Morten Ravlo og Thomas Klaussen var alle gode, sier Bardal, som også har steinkjerduoen Jonas Schei Wiseth og Kim Rune Ovesen i stallen.

Torsdag spiller Vegakameratene sin andre kamp, før gruppespillet avsluttes på lørdag.