Midtstopper ferdig i Levanger

Sebastian Starkenberg reiser hjem til Sverige.

Sebastian Starkenberg, Levanger Fotballklubb.  Foto: Johan Arnt Nesgård

Trønderball

Svenske Sebastian Starkenberg (26) forlater LFK og reiser hjem til Sverige for å spille for moderklubben Gute i 2. divisjon (nivå 3).

Det bekrefter sportssjef Andreas Holmberg i Levanger Fotballklubb overfor Trønder-Avisa.


«Vi er idioter om vi ikke går for direkte opprykk nå»

LFK-leiren tør endelig å snakke om opprykk etter seieren over Fredrikstad.

 

Fire innhopp

Midtstopperen ble hentet i forkant av 2016-sesongen etter å ha imponert nåværende LFK-trener Magnus Powell i 2015. Starkenberg spilte da for Ull/Kisa, som rykket opp fra 2. divisjon på bekostning av Powells Egersund.

I LFK har han imidlertid kommet bak Per Verner Rønning, Tom Erik Nordberg og Espen Hammer Berger i køa på stopperplass, og står med kun fire innhopp i 1. divisjon. Kamparenaen har stort sett vært for Levanger-2 i 4. divisjon.

I tillegg til de tre nevnte, er også Victor Diaz Barrera utfordrer til en stopperplass på laget som imponerer på nest øverste nivå. Spanjolen er tilbake i full trening etter skrekkskaden han pådro seg våren 2015, og vil snart være tilgjengelig i kamp.

PS: Iain Ramsey (28), som har både australsk og filippinsk pass, har trent med Levanger den siste uka. Ramsey er venstrebeint og kan brukes både som back og kant. En avgjørelse rundt hans framtid vil bli tatt i løpet av nær framtid, ifølge Holmberg. Han vil i tilfelle komme gratis til klubben.


Levanger opp på direkte opprykk etter Sandefjord-kollaps

LFK overtok andreplassen etter at Sandnes Ulf herjet med opprykksfavorittene.