Blink vant etter sterk snuoperasjon mot jumbolaget

Stjørdals-Blink var i trøbbel. Så våknet favorittene.

Jørgen Sollihaug og Stjørdals-Blink kunne til slutt juble for seier borte mot Orkla søndag. 

Trønderball

Orkla har vært den store negative overraskelsen i 3. divisjon avdeling 5 denne sesongen. Laget, som var helt oppe i toppen i fjor, ligger som tabelljumbo med kun tre poeng nå når åtte serierunder er spilt.

Søndag så det imidlertid ut til at laget skulle få en opptur hjemme mot serieleder Stjørdals-Blink, men Are Tronseths gutter viste styrke og snudde 2-0 til 2-4.

Orkla best i første

Erik Helgetun sendte vertene i ledelsen allerede etter fire minutter, før Christian Sommerchild doblet etter 37 minutter, i det som var en sterk Orkla-omgang.

Gjestene fra Stjørdal fikk likevel med seg en redusering like før pause, signert Nedzad Sisic, og fikk dermed trua på at det var mulig å snu kampen i andre.

Stokke og Sollihaug ordnet seier

Utligningen kom ved Anders Nygaard like før timen ble passert, før Sondre Hopmark Stokke og Jørgen Sollihaug ordnet 2-3 og 2-4 det siste kvarteret.

Dermed befester stjørdalingene posisjonen som serieleder og opprykksfavoritt, med 19 poeng på åtte kamper, mens Orkla sliter nederst på tabellen - med stor avstand til lagene på sikker plass.


Nå er det slutt på skyhøye utbetalinger i Verdal-fotballen

Verdal har betalt dyrt for gammel moro. Det førte til at dagens spillere måtte gå med på et massivt lønnskutt i forkant av 2017-sesongen.