Her må dommeren byttes ut på grunn av strekk

Småkomisk dommerdrama i 3. divisjon.

Dommer Pål Jakobsen får hjelp av Verdals Ståle Wekre på linja, men klarte ikke å fullføre kampen mellom Verdal og Mo lørdag.  Foto: Johan Arnt Nesgård

Unggutten Ruben Støfringshaug fra Verdal var sporty og tok på seg assistentdommer-jobben etter at hoveddommeren måtte gi seg.  Foto: Johan Arnt Nesgård

Trønderball

Steinkjer-dommer Pål Jakobsen kom i fokus da han dømte 3.-divisjonskampen mellom Verdal og Mo lørdag ettermiddag.

Men det var ikke dømmingen den rutinerte dommeren først og fremst gjorde seg bemerket for denne gangen.

15-åring tok over på linja

Halvveis ut i andre omgang måtte nemlig Jakobsen byttes ut - som følge av en strekk i låret.

Kampen ble stoppet, assistentdommer Alexander Hole fra Sjetne IL tok over fløyta, mens speaker måtte spørre publikum hvorvidt det var en dommer på stadion som kunne ta over på linja.

Løsningen ble en ung verdaling i Ruben Støfringshaug (15), fra en kjent dommerfamilie, som tok oppgaven med stor ro og trygghet.

(Saken fortsetter under bildet.)

Unggutten Ruben Støfringshaug fra Verdal var sporty og tok på seg assistentdommer-jobben etter at hoveddommeren måtte gi seg.  Foto: Johan Arnt Nesgård

 

– Ikke mulighet til å fortsette

Det var en humoristisk Pål Jakobsen som satte seg på tribunen etter opptrinnet, men strekken var så alvorlig at han ikke hadde mulighet til å fortsette.

– Den er rett og slett for kraftig. Det skjedde i første omgang, men jeg prøvde å fullføre kampen. Men etter hvert kjente jeg at jeg ikke hadde mulighet til å fortsette. Det hadde ikke vært forsvarlig, sier Jakobsen til Trønder-Avisa.

Kampen endte 1-1, etter at Verdal utlignet på overtid. Les mer om kampen her.


Se ukas #trønderball (3:7)

Vi ser på Levangers fantastiske form i 1. divisjon. Adria Mateo Lopez snakker om framtida og Bent Sørmo er gjest i studio.