Verdal reddet poeng langt på overtid

Straffebom, dommerbytte og sen utligning da Verdal spilte uavgjort mot Mo.

Adrian Krystian brente et straffespark rett før slutt, men ble reddet av Elias McKellar som utlignet langt på overtiden.  Foto: Johan Arnt Nesgård

Trønderball

Verdal spilte 1-1 i en svak forestilling hjemme mot Mo lørdag.

Adrian Olsen Teigens scoring etter seks minutter så lenge ut til å bli kampens eneste, men en utligning etter klabb og babb signert Elias McKellar langt på overtid sørget for ett poeng til hvert av lagene.

Da hadde lagkamerat Adrian Krysian brent et straffespark få minutter før, i det som var en solid sluttspurt fra vertene.

– Blir ikke all verden til poeng av dette

Verdal-trener Nils Petter Austad var på ingen måte fornøyd med at laget gikk på nok en poengtap. På de fire siste kampene i serien har laget spilt uavgjort tre ganger og tapt én.

– Det blir ikke all verden til poeng av dette. Det er nok en dårlig kamp av oss, hvor vi først og fremst ikke er påskrudd fra start. Da får de en tidlig scoring, og vi sliter med å svare. Jeg syns vi får med trøkk på dem på slutten av omgangen, men starter dårlig også etter pause. Det siste kvarteret syns jeg vi er langt bedre, og har både straffe og en på åpent mål før vi får utligningen, oppsummerer Austad.

Verdal manglet viktige spillere som Erik Olsen, Robin Wekre, Thomas Almli og Mikael Engesvik i lørdagens kamp. De tre første som følge av suspensjon, Engesvik på grunn av en ankelskade. Olsen må stå over ytterligere én kamp etter rødkortet mot Blink sist, mens Wekre og Almli er tilbake mot Træff kommende helg. Den kampen rekker trolig også Engesvik.

Dommerbytte

Kampen vi nok først og fremst huskes for øyeblikket da dommer Pål Jakobsen måtte byttes ut som følge av en strekk halvveis ut i andre omgang:


Her må dommeren byttes ut på grunn av strekk

Småkomisk dommerdrama i 3. divisjon.PS: Stjørdals-Blink tok en viktig 2-0-seier borte mot Molde-2 lørdag ettermiddag. Steinkjer møter Sverresborg borte klokka 16.00.


Se ukas #trønderball (3:7)

Vi ser på Levangers fantastiske form i 1. divisjon. Adria Mateo Lopez snakker om framtida og Bent Sørmo er gjest i studio.