Adserø med dobbel i Ørn-comebacket da serielederen ble knust

Trondheims-Ørn med sjokkseier da høstsesongen ble sparket i gang i Toppserien.

Tilbake: Julie Adserø måtte forlate Trondheims-Ørn høsten 2015. Nå vender hun tilbake, full av selvtillit og revansjelyst etter storspill for Byåsen i 1. divisjon. – Denne muligheten har jeg lengtet etter, sier hun.  Foto: Foto: Kristine Nøstmo, Trondheims-Ørn

Trønderball

Trondheimslaget vant hele 4-1 hjemme mot LSK Kvinner fredag kveld. Julie Adserø fra Byafossen scoret to i det som var hennes comeback i Ørn-trøya.

Adserø-dobbel

Adserø sendte Ørn i ledelsen, før Oda Fugelsnes scoret to og sørget for 3-0-ledelse til pause. Adserø økte til 4-0 etter 62 minutter før Lillestrøm reduserte tre minutter senere ved Marte Berget.

LSK Kvinner mistet dermed serieledelsen til Avaldsnes, som slo Grand Bodø fredag kveld. Ørn ligger på sjuendeplass, men har gode muligheter til å avansere på tabellen utover høsten.


Se målene til Julie Adserø i Ørn-comebacket

Steinkjerjenta med sterk dobbel da Trondheims-Ørn leverte sjokkresultat mot LSK Kvinner.

 

Mye å bevise

Julie Adserø er tilbake i Ørn-trøya etter halvannen sesong i Byåsen. Etter overgangen uttalte hun at hun hadde mye å bevise i comebacket:

– Denne muligheten har jeg lengtet etter. Jeg skal bevise at jeg har noe i Toppserien å gjøre. Jeg føler ikke jeg fikk sjansen sist jeg var her og ble på mange måter bare kastet ut. Men nå har jeg spilt på meg selvtillit, Ørn har fått en ny trener og jeg er veldig gira på å vise meg fram igjen, sa hun til Trønder-Avisa tidligere i uka.


Adserø skal slå tilbake i Ørn

Julie Adserø ble tvunget ut av Trondheims-Ørn for halvannet år siden. Nå er hun hentet tilbake som målgarantist.