Levanger presenterer sin nye hovedtrener fredag

Magnus Powells erstatter er klar.

Trener Magnus Powell og styreleder Robert Eriksson i LFK avbildet etter første hjemmekamp i 2016-sesongen.  Foto: Johan Arnt Nesgård

Trønderball

Levanger Fotballklubb har vært på utkikk etter ny hovedtrener helt siden det ble klart at Magnus Powell ikke fortsetter for seks uker siden.

Nå har klubben bestemt seg.

LFK opplyser via styreleder Robert Eriksson torsdag morgen at vedkommende vil presenteres på en pressekonferanse fredag klokka 13.00.

Eriksson, daglig leder Hroar Stjernen, sports- og utviklingssjef og den nye hovedtreneren vil være tilstede på pressekonferansen.

Naustan ferdig i Rosenborg

Det er ennå ikke kjent hvem som har fått jobben. Etter det Trønder-Avisa erfarer er Roger Naustan og Jan Halvor Halvorsen de heteste navnene, men også andre kandidater skal ha blitt vurdert helt inn.

Naustan har jobbet i Rosenborg-systemet siden 2009, med unntak av ett år som hovedtrener i Byåsen Toppfotball i 2. divisjon i 2013.

For en drøy måned siden ble det kjent at han gir seg i Rosenborg. Han skal etter det Trønder-Avisa kjenner til finne LFK-jobben interessant.

Halvorsen bor i Trondheim

Jan Halvor Halvorsen har lang fartstid i fotballen, både som spiller og trener. På trenersida har han ledet klubber som Byåsen, Start, Sogndal, GIF Sundsvall, Notodden, New York Red Bulls (assistent), Bodø/Glimt og Fredrikstad. Han skilte lag med FFK i august i 2016, og har vært uten trenerjobb siden.

Telemarkingen er bosatt i Trondheim. Han skal også være aktuell som speider i eliteserieklubben Odd.


Slik kommenterer Halvorsen at han er oppført som trener i LFK

Wikipedia mener at Jan Halvor Halvorsen er Levanger FKs nye hovedtrener.

 

LFK skal endre spillestil

Begge er typiske 4-3-3-menn, noe som passer inn i Levanger Fotballklubbs nye strategi. Tidligere denne uka bekreftet sportssjef Andreas Holmberg at det i klubbens nye strategi står at LFK skal bli mer gjennombruddshissige.

– Vi har straks spikret ny strategi. I den vil det ligge at vi skal bli mer gjennombruddshissige. Det står ingenting om hvilken tallkombinasjon man skal bruke, men det er riktig at vi de neste årene skal preges av en annen fotball enn den vi har spilt i år, sa Holmberg.

En 4-3-3-tilnærming vil også gjøre det enklere å få til et enda bedre samarbeid med Rosenborg, blant annet gjennom lån av spillere.


LFK bekrefter at de skal legge om spillestil

Levanger Fotballklubb svarer Magnus Powell.Disse detaljene gjorde det uaktuelt for Powell å fortsette i LFK

Magnus Powell avslører flere detaljer rundt hvorfor han ikke ble enig med Levanger om fornyet kontrakt.