AaFK: – Vi har absolutt noe å lære av LFK

Aalesund har fire ganger større budsjett enn Levanger, og har flust med eliteserieerfaring. Likevel mener sunnmøringene at de kan lære mye av klubber som LFK.

På innsiden i Aalesund: Bjørn Erik Melland fra Sprova er sportslig leder i Aalesund. 43-åringen er imponert over det Levanger Fotballklubb har fått til de siste årene.  Foto: Nils Harald Ånstad, Sunnmørsposten

Det er imponerende det Levanger har fått til.

Bjørn Erik Melland, sportslig leder i AaFK
Trønderball

I ti sesonger på rad spilte Aalesund i Norges øverste divisjon. Men sist sesong gikk det galt. Aalesund fikk det ikke til på banen, og klubben fra Sunnmøre rykket ned fra Eliteserien etter en intens avslutning på sesongen. Til slutt skilte det kun to innslupne mål mellom AaFK og Sogndal i kampen for å unngå direkte nedrykk.