Nykommeren imponerte Naustan: – Skjønner at RBK hentet ham fra en annen verdensdel

LFK klarte ikke å få med seg poeng i møtet med Aalesund, men kan likevel glede seg over debuten til Igoh Ogbu, Espen Bergers arvtaker i midtforsvaret.

God: Igoh Ogbu ble klar for Levanger for kun få dager siden. Søndag ettermiddag debuterte han med bravur hjemme mot Aalesund, 1-2-tap til tross. – Han er lettbeint, rolig med ball, har stor rekkevidde og er en dyktig og artig spiller som jeg tror vi vil få stor nytte av, sier Roger Naustan. 

Han er lettbeint, rolig med ball, har stor rekkevidde og er en dyktig og artig spiller som jeg tror vi vil få stor nytte av.

Roger Naustan
Trønderball

Det skjedde mye på Levanger stadion onsdag, på det norske overgangsvinduets siste dag. Eliteserieklubben Start la inn bud på LFK-kaptein Espen Berger. Budet ble godtatt og klubben sto uten både sin kaptein og sin beste midtstopper de siste par sesongene. Løsningen lå åtte mil sør: Rosenborg hentet Even Hovland fra Sogndal, og hadde dermed fire midtstoppere i stallen. Det ville i tilfelle bety lite spilletid på Igoh Ogbu, det 18-årige stortalentet fra Nigeria som ble hentet fra nigerianske Gombe United.