Thomas Dahle har trukket seg fra hovedtrenerjobben i Trondheims-Ørn

Det skriver klubben i en pressemelding.

Po­si­tiv: På tross av en blan­det vår­se­song har ho­ved­tre­ner for Trond­heims-Ørn, Thomas Dah­le, god tro på at Ørn klat­rer på ta­bel­len et­ter som­mer­fe­ri­en. Foto: Ter­je Pedersen / NTB scan­pix  Foto: Pedersen, Terje

Trønderball

Ørn har ikke hatt det enkelt så langt denne sesongen. Laget ligger på en tiendeplass, med 14 poeng på like mange kamper. Nå kommer det fram at Thomas Dahle trekker seg som hovedtrener. Bakgrunnen skal være at han vil sette laget fremst.

– Jeg erkjenner at laget ikke får ut i kamp det vi jobber med hver dag på treningsfeltet. Vi savner den nødvendige energien for å snu resultatene vår vei og det er min oppgave å sørge for at den er tilstede. Når vi ikke lykkes til tross for det gode arbeidet vi legger ned sammen på trening, er det naturlig at jeg tar ansvar og trer til side, sier Dahle i pressemeldingen.

Takker spillerne

– Jeg ønsker å takke både spillere og medtrenere for samarbeidet i snart to år. Trondheims-Ørn har en flott spillergruppe med mye spennende talent som fortjener bedre resultater enn vi har fått til denne sesongen, sier han videre.


Solid høststart av Verdals kvinner

Hanna Sørensen scoret fire ganger da Verdal beseiret Ranheim 5-1.

 

Ros for innsatsen

– Vi har stor respekt for den avgjørelsen Thomas har tatt og ønsker å takke for innsatsen han har lagt ned for klubben. Motgangen i år kom uventet på oss alle og Thomas skal ha ros for å ha jobbet iherdig med å snu den dårlige trenden. Når dette ikke har lykkes, ser vi at begge parter er tjent med å slippe til nye krefter. Vi jobber med å etablere en midlertidig trenerløsning. Vi har viktige kamper både i serie og cup rett rundt hjørnet og ønsker å ha en løsning på plass i god tid før neste avspark, sier Styreleder Ragnar Slettestøl.


Dahle er ikke overrasket over at Ørn har variert i vårsesongen

Sju tap på tolv kamper er fasiten for Trondheims-Ørn når de nå tar sommerferie. På tross av en varierende vårsesong tar hovedtrener Thomas Dahle likevel med seg mye positivt inn i ferien.

 

Trondheims-Ørn sikret seieren i siste minutt mot Lyn

Trondheims-Ørn avgjorde kampen i siste spilleminutt, og kunne dermed dra hjem til Trondheim med tre poeng i bagasjen etter å ha slått Lyn 3-2.  

 

Adserø og Melhus sendte Ørn til kvartfinale i cupen

Elen Sagmo Melhus fra Harran ble den store helten da Trondheims-Ørn slo Grand Bodø 2-1 i cupens tredje runde.