«Vi-bryr-oss-uka»

«Det er viktigere kamper her enn de vi har på Moan»

Levanger Fotballklubb stilte mannsterke opp og dro på pizzakveld til Barneavdelingen på Sykehuset Levanger.

Vi-Bryr-oss-uka: Denne uka er det «Vi-bryr-oss-uka». Tirsdag kveld stilte LFK opp på pizza og sosial kveld ved Barneavdelingen på Sykehuset Levanger. Her spiller Adria Mateo Lopez, Nichlas Brandtsegg Finstad, Felix Bakken Hervik og Ermal Hajdari bordfotballspill. Tom Erik Nordberg i bakgrunnen. Søndag kveld skal Felix og Nichlas være maskoter når LFK møter Nest-Sotra.  Foto: Emil Ringstad

Trønderball

I flere sesonger har Levanger Fotballklubb hatt «Vi-bryr-oss-kampen». Søndag kjører LFK samme kampanje igjen når Nest-Sotra kommer til Levanger Stadion.

Publikum inviteres til gratis kamp, der bedrifter og enkeltpersoner får anledning til å støtte klubben med et valgfritt kronebeløp per tilskuer som kommer på kamp. LFK har en anstrengt økonomi, noe som fører til at klubben har satt i gang en kampanje for å fylle stadion – og klubbkassa.