Følg LFK-kampen direkte:

– Alle som støtter oss fortjener en trepoenger

En LFK-seier mot Strømmen kan tenne et lite håp om å redde plassen, men uavhengig av det vil Jo Sondre Aas vise at de fortsatt kan.
Trønderball

LEVANGER: – Vi ligger ikke akkurat i noen god posisjon, men uavhengig av den så må vi rettferdiggjøre oss selv gjennom gode prestasjoner. Uansett om løpet er kjørt eller om det finnes håp for å beholde plassen i førstedivisjon så skal vi vise at vi er gode fotballspillere, sier Jo Sondre Aas på spørsmål om toget har gått med tap for Strømmen på søndag.

Må sette sjansene

I skrivende stund er det 11 poeng opp til Strømmen på kvalikplass. Med 18 poeng igjen å kjempe om sier det seg selv at situasjonen er helmørk på Moan. En seier mot nettopp Strømmen på søndag kan likevel gjøre ting hakket mer interessant. Skal det skje må LFK sette sjansene sine poengterer Aas.