SFK og Verdal-2 er klar for 3. divisjon

Verdals andrelag sikret i likhet med førstelaget opprykk. De får med seg Steinkjer opp til 3. divisjon for kvinner.

Opprykk: SFKs kvinnelag kunne lørdag juble for opprykk til 3. divisjon etter at Egge ble slått 4-1 på Guldbergaunet.  Foto: Steinkjer FK

Trønderball

Verdal-2 og Steinkjer ble klare for 3. divisjon i helga. Verdal-2 slo SFK onsdag, men var avhengig av at Verdal-1 tok opprykket til 2. divisjon. Steinkjer sikret opprykket da Egge ble slått 4–1 lørdag.


Verdal kvinner overbeviste og sikret opprykket i seriefinalen

Verdal-jentene kunne juble for opprykk søndag ettermiddag.

 

– Vi hadde et mål om opprykk, og er selvfølgelig glade for å klare det. Vi har på mange måter akkurat startet vår satsing på jentefotball, men det er ingen tvil om at vi har mange jenter som ønsker å spille fotball. Det er et godt utgangspunkt, sier SFK-trener Jørn Holmen.