Mini Jakobsens kontroversielle trenerønske for Rosenborg:

– Solskjær hadde vært strålende som RBK-trener

Jahn Ivar «Mini» Jakobsen mener underholdningsverdien på Lerkendal har vært for dårlig, og forstår kritikken til tross for gode resultater. Nå håper han Molde-sjefen tar over Rosenborg.

Solskjær på Lerkendal: Dersom Mini Jakobsen får sitt ønske oppfylt så trener Ole Gunnar Solskjær Rosenborg neste sesong. Her fra mixed zone på Lerkendal.   Foto: NTB Scanpix

Trønderball

TRONDHEIM: Etter at Kåre Ingebrigtsen fikk sparken i sommer har ryktene florert om hvem som skal ta over treneransvaret på Lerkendal. Nåværende trener Rini Coolen har uttalt at han ønsker seg jobben på permanent basis, og skal også være en av klubbformann Ivar Kotengs berømte liste over kandidater. Navn som danske Morten Wieghorst, tidligere Bundesliga-trener, Peter Bosz og Tromsø-trener Simo Valakari har også blitt nevnt. Enda mer kontroversielt, gitt rivaliseringen mellom klubbene, er ryktene som har koblet Molde-trener Ole Gunnar Solskjær til jobben.