Kommentar:

En ny hverdag for LFK

Sportsleder Geir Jenshus skriver om den nye virkeligheten for Levanger Fotballklubb.

LFK rykket ned til 2. divisjon etter fire sesonger på nivå to. Nå blir det en ny virkelighet for klubben, skriver sportsleder Geir Jenshus. På bildet ser vi LFK-spiller Ermal Hajdari.  Foto: Johan Arnt Nesgård

Trønderball

Med nedrykket fra 1. divisjon har Levanger FK allerede begynt å innstille seg på om mulig enda tøffere tider. Bortfallet av medieavtalen innebærer alene at 2,5 millioner kan strykes fra neste års budsjett, først som sist.

Et resultat av dette er at administrasjonen må slankes, noe daglig leder Hroar Stjernen tar konsekvensen av når han på eget initiativ nå forlater sin stilling. Den gamle storhopperen og mangeårig daglig leder i LFK vet nok også utmerket godt at det ikke akkurat blir enklere å få tak i sponsorkroner etter årets vanskelige sesong.