Trønder-Avisa sender over 50 fotballkamper direkte i 2019

Trønder-Avisa vil i år streame over 50 seriekamper med Levanger, Verdal og Steinkjer.

Streaming: Trønder-Avisa skal sende over 50 kamper direkte fra fotballsesongen 2019, deriblant samtlige 26 seriekamper for Levanger Fotballklubb. 

Trønderball

Trønder-Avisa fortsetter satsingen på den lokale fotballen. I 2019-sesongen vil du få muligheten til å se en rekke kamper med Levanger, Verdal og Steinkjer. Etter planen skal hele 52 kamper sendes live (se oversikten nederst i saken).

– Den beste måten for et mediehus å dekke en fotballkamp på, er å sende den direkte. Det er derfor med glede vi kan presentere denne lista med godbiter for den kommende sesongen, sier bilderedaktør Johan Arnt Nesgård i Trønder-Avisa.

Kampene som streames på www.t-a.no er forbeholdt Trønder-Avisa-abonnenter.

Samarbeid

Et samarbeid med flere medier gir Trønder-Avisa muligheten til å sende over 50 fotballkamper:

  • Trønder-Avisa skal i samarbeid med Innherred produsere sju hjemmekamper for Steinkjer FK og sju hjemmekamper for Verdal i 3. divisjon – i tillegg til samtlige 13 hjemmekamper for Levanger FK i 2. divisjon.

  • Alle 13 bortekampene for LFK, sju bortekamper for SFK og sju bortekamper for Verdal produseres av samarbeidsaviser rundt om i Norge og vises på www.t-a.no.

«Super-lørdag»

Den massive dekningen gjør at det i mange av helgene blir flere kamper å se på for fotball-hungrige nordtrøndere. Særlig lørdag 5. oktober peker seg ut som en «super-lørdag». Da spiller nemlig alle de tre lagene fra Innherred hjemme, med Levangers kamp mot Stjørdals-Blink som den største godbiten:

  • 14.00 - Steinkjer - Gjøvik-Lyn
  • 15.00 - Verdal - Brumunddal
  • 16.00 - Levanger - Stjørdals-Blink

– På slike dager blir det vanskelig å få med seg alle kampene på stadion. Da er det fint å kunne finne fram PC, nettbrett eller mobil – og nyte nordtrøndersk fotball på sitt beste, sier Johan Arnt Nesgård.


Sendeplan

Planlagt sendeplan (endringer kan forekomme) ligger i lista under. Se opptak av sendte kamper nederst i saken.


Oktober:
 

Arkiv – opptak av tidligere sendte kamper:

April:

Mai:

Juni:

Juli:

August:

September:

Oktober: