Frykter spranget blir for stort for talentene på Innherred

Håvard Lorentsen har vokst enormt etter overgangen fra SFK til LFK. Han er spent på hvor mange andre unggutter som får samme mulighet.

Har fått sjansen: Håvard Lorentsen (nummer 15), Andreas Hegdahl Gundersen (t.v.) og Horenus Taddese (t.h.) har alle fått – og tatt vare på – muligheten i LFK-trøya. Førstnevnte er bekymret for hvor mange unggutter som får samme sjanse i årene som kommer. Her jubler gutta sammen med fansen etter lørdagens 2-0-seier hjemme mot Brattvåg. 

Trønderball

LEVANGER: 20-åringen er sentral på LFK-laget som lørdag sikret sin sjette strake seier i 2. divisjon. Han mener nedrykk for både Steinkjer og Verdal til 4. divisjon vil være svært uheldig for fotballen på Innherred. For selv om begge lag har teoretisk mulighet til å holde seg i 3. divisjon, er sannsynligheten for nedrykk begge plasser svært høy.