Dinamo Zagreb knuste Rosenborgs mesterligadrøm

Rosenborg hadde flust av sjanser, men klarte ikke å putte ballen nok ganger i mål for å ta seg til gruppespillet i Mesterligaen. Kampen mot Dinamo Zagreb endte 1-1, og kroatene gikk derfor videre med 3-1-seier sammenlagt.

Her har Amer Gojak nettopp satt inn 1-1-målet på Lerkendal. Scoringen sendte kroatene til gruppespillet i Mesterligaen. Mike Jensen fortviler mens Andre Hansen plukker ballen ut av målet.   Foto: Johan Arnt Nesgård

Trønderball

Rosenborg – Dinamo Zagreb 1-1 (1-3 sammenlagt) Premisset foran tirsdagens returoppgjør på Lerkendal mellom Rosenborg og Dinamo Zagreb var klar: Rosenborg tapte 0-2 på bortebane, og måtte derfor vinne med de samme sifrene for å få ekstraomganger. En 3-0-seier ville sende trønderne inn i Mesterligaen, men hvis Dinamo Zagreb scoret ett mål måtte RBK minst ha fire.