Horneland: – Vi ødela dette ved at vi ikke evnet å score i Zagreb

Eirik Horneland var en skuffet mann etter nederlaget mot Dinamo Zagreb. RBK-trener skulle gjerne ha fått spilt førsteomgangen i Zagreb om igjen.

Rosenborg-spillerne Tore Reginiussen og Alexander Søderlund måtte skuffet innse at drømmen om Mesterligaen ble knust hjemme mot Dinamo Zagreb. Etter kampslutt ble de sittende på benken sammen med trener Eirik Horneland.   Foto: Johan Arnt Nesgård

Trønderball

Drømmen om spill i Mesterligaen levde i 70 minutter for Rosenborg på Lerkendal hjemme mot Dinamo. En scoring av David Akintola sørget for at trønderne ledet 1-0 til pause, men i det 70. minuttet utlignet Amer Gojak på vakkert vis til 1-1. Kampen endte 1-1, og Dinamo Zagreb slo ut Rosenborg etter å ha vunnet 3-1 sammenlagt. Kroatene skal delta i Mesterligaen, mens Rosenborg må ta til takke med Europa League i høst.