SFKs sportssjef om nedrykket: – En konsekvens av at mange ledd har sviktet over tid

Svein Myhr kom inn til Steinkjer FK med høye ambisjoner foran denne sesongen. Det endte med nedrykk til fjerdedivisjon. Nå vil lederen rokke ved selve grunnmuren i klubben.

NEDRYKK: Lørdag ble det offisielt: SFK rykker ned til det femte nivået i norsk fotball. Dermed fortsetter heisen videre nedover for den tradisjonsrike klubben på Guldbergaunet. Her depper Ola Westerhus etter 0-1-tapet hjemme mot Verdal, kampen som sendte Steinkjer ned til 4. divisjon.  Foto: Johan Arnt Nesgård

Trønderball

STEINKJER: – Dette er en konsekvens av at mange ledd har sviktet over tid. Tredjedivisjon har blitt slanket til halvparten av antall lag det var før. Mange har rustet seg opp, men det har ikke vi greid. Konsekvensen av det er at vi må ta den tunge veien ned. Nå må vi starte å jobbe med grunnarbeidet i klubben. Det sier SFKs sportssjef, Svein Myhr, på spørsmål om hvordan det var å se klubben rykke ned forrige helg.