Lørdag vet vi om Verdal berger plassen eller slår følge med Steinkjer ned til fjerdedivisjon. Oppgjøret blir uansett uten Verdal-kapteinen på banen:

«Hasse» legger opp: – Begynner rett og slett å bli lei

Hans Kristian «Hasse» Nordvoll har spilt sin siste kamp for a-laget til Verdal: – Det føles riktig å gi seg nå, sier 32-åringen som har karantene og må se helgas skjebnekamp fra tribuneplass.

GIR SEG: Etter årets sesong har Verdal-kaptein Hans Kristian «Hasse» Nordvoll bestemt seg for å legge fotballskoene på hylla. Nordvoll har karantene og må se helgas skjebnekamp mot Melhus fra tribuneplass. – Jeg tror vi har en reel mulighet til å berge plassen, sier Nordvoll.  Foto: Petter Macedo

Trønderball

VERDAL: – Tankene slo inn over meg etter kampen mot Kolstad. Fotballeventyret som a-lagsspiller er over for min del. Det har vært ei fantastisk reise, sier Hans Kristian Nordvoll ærlig når Trønder-Avisa møter han på trening torsdag kveld.