Sandmæl spiller om eliteseriegull i helga – kan gjøre comeback i trøndersk klubb neste år

Simen Raaen Sandmæl blir sentral når KÍ Klaksvík skal kjempe om serietittelen på Færøyene. 29-åringen legger ikke skjul på at gullet hadde kommet godt med i jakten på ny kontrakt når han reiser hjem til Meråker.

TROR PÅ GULL: Lørdag reiser Simen Raan Sandmæl og KÍ Klaksvík til bortebane for å kjempe om seriegull. – Det har vært en veldig bra sesong både for laget og meg selv. Nå håper vi å kunne avslutte med å sikre seriegullet, sier Sandmæl.   Foto: Johan Sjøbakk Lund

Stjørdals-Blink har imponert i år, og er en klubb jeg kunne ha spilt for.

Simen Sandmæl
Trønderball

Lørdag er det duket for sesongens viktigste fotballkamp på færøysk jord når topplagene KÍ Klaksvík og B36 Tórshavn møtes til ren seriefinale.