Skuffelse i breddefotballen: – Vi gir oss ikke før alle er med

Gleden over at barn og ungdom kan spille fotballkamper igjen fra 1. august er stor, men NFF Trøndelag og Trond Giske (Ap) kommer fortsatt til å kjempe for å gi voksne breddefotballspillere mulighet til å spille kamper fra 1. august.

FRYKTER AT SPILLERNE FORSVINNER: Randi Martinsen (styremedlem NFF Trøndelag) og Trond Viggo Toresen (Verdal-trener) er skuffet over at regjeringen ikke åpnet opp for normal trening og kamper for seniorene på breddenivå. Duoen frykter nå et massefall av lag og spillere.   Foto: Emil Ringstad

Trønderball

VERDAL: De siste dagene har det vært opprør i breddefotballen. Flere klubber, kretser og politikere har presset på for at regjeringen skal åpne opp for kampaktivitet igjen, og tirsdag kveld bukket regjeringen under for presset. Da bestemte de seg for å åpne opp for kamper og andre konkurranser i egen idrettskrets for barn og unge i all idrett opp til 19 år.