Nå er Børven klar for Rosenborg

Rosenborg Ballklub bekrefter nå at de har kommet til enighet med Odd, som gjør at Torgeir Børven blir RBK-spiller allerede nå.

KLAR FOR RBK: Torgeir Børven kan få debuten sin allerede mot Vålerenga onsdag kveld.   Foto: Fredrik Hagen / NTB Scanpix

Trønderball

Tirsdag formiddag kunne flere medier melde at Odd og Rosenborg var enige om en overgang for Torgeir Børven allerede nå.


SISTE! Odd og RBK enige om Børven

Rosenborg har fått akseptert et bud på Odds Torgeir Børven (28).


Etter treningsøkten meldte Mikael Dorsin at klubbene ikke hadde kommet til enighet. Men nå - noen timer senere - bekrefter Rosenborg på sin hjemmeside at Børven er RBK-spiller fra onsdag. 1 juli.

– Vi har jobbet for å få på plass dette før overgangsvinduet stengte og er selvfølgelig glade for at det løste seg. Nå får vi økt konkurranse i troppen og vi får inn en veldig dyktig fotballspiller, sier sportslig leder Micke Dorsin til klubbens hjemmeside.


Dette er ekspertenes heteste kandidater til den ledige RBK-jobben

18 måneder ved roret var nok. Trønder-Avisa har spurt ekspertene om hvem de mener bør ta over roret etter Eirik Horneland.


Kan spille mot Vålerenga

Børven ble toppscorer i Eliteserien sist sesong og har åpnet årets sesong med seks mål på fire kamper. Spissens kontrakt med Odd gikk ut 31. juli, og allerede 17. juni signerte han for RBK. De siste ukene har Dorsin jobbet hardt med å få Børven RBK-klar før 1. juli. Overgangsvinduet stenger nemlig tirsdag kveld og åpnes ikke igjen før 8. september.

– Det er en god følelse å få til dette nå, jeg tror det er den beste løsningen for alle parter. Jeg var innstilt på å gjøre en god jobb i Odd frem til 30. juni og ga beskjed etter Start-kampen (sist lørdag) at jeg var ivrig på å få til en løsning. Det er godt at det kom i orden, sier Børven til RBK.no.

Spissen kan få sin RBK-debut allerede mot Vålerenga onsdag kveld.


Tagseth om trenervikaren: – En mann som kan få gråstein til å bli motivert

Stemningen i RBK-garderoben er på bedringens vei. Edvard Sandvik Tagseth fullroser jobben som Trond Henriksen har gjort de siste dagene.

Tidligere LFK-spiss er klar for Vålerenga

Benjamin Stokke returnerer til norsk fotball.