Nå er levangsbyggen toppscorer i 1. divisjon

Med 0-3 seier borte mot Åsane mandag kveld inntok Ranheim tabelltoppen i førstedivisjon. En som har vært sterkt delaktig i Ranheims gode start er levangsbyggen Ivar Sollie Rønning. Han står med med fire mål etter tre kamper og er dermed ligaens toppscorer.

TOPPSCORER: Ivar Sollie Rønning har fått en kjempestart på sesongen i Ranheim. Mandag ble det to nye nettkjenninger borte mot Åsane. Nå er han toppscorer i 1. divisjon.  Foto: Johan Arnt Nesgård

Trønderball

TRONDHEIM: Kontrastene til fjoråret er enorme. Sesongen hvor Ranheim rykket ned fra Eliteserien varmet Sollie Rønning enten benken eller så var han skadet. Av de 13 kampene han var involvert i, fikk han kun fire kamper fra start. Denne sesongen er situasjonen en helt annen. Nå er det stjernespiss Michael Karlsen som varmer benken til fordel for Sollie Rønning.