Var nær ved å gi opp som 15-åring – nå drømmer Jørgen Rønning Valstadsve (28) fra Skatval om Champions League

På dagtid hjelper han kundene sine med økonomien. På kveldstid sørger han for at de største fotballstjernene følger reglene i Eliteserien.

ASSISTENTDOMMER: Jørgen Rønning Valstadsve trives som assistendommer i Eliteserien. Av og til dømmer han litt 1. divisjonsfotball som her i kampen mellom Stjørdals-Blink og Strømmen.  Foto: Rasmus Lie

Trønderball

STJØRDAL: Trønder-Avisa møter han i lokalene til sin arbeidsgiver DNB på Stjørdal. Her jobber han 100 % som finansrådgiver i tillegg til å være assistentdommer i Eliteserien. Med en komprimert fotballsesong med ofte flere kamper i uken blir det lange dager for 28-åringen. Skatvalingen skryter av arbeidsgiveren som legger til rette for toppdommersatsingen hans.