Gå til sidens hovedinnhold

Steinras og vegarbeid

Vedlikeholdsarbeid påvirker trafikken flere steder i Namdalen i dag. Les mer i dagens morgenrapport.

Det har vært ei rolig natt i Nord-Trøndelag. Politiet har ingenting å melde mandag morgen.

Været

Temperaturene i Nord-Trøndelag holder seg rundt ti grader i dag. Vi kan vente oss nordvest bris, og frisk bris på kysten. Utpå ettermiddagen vil vinden avta. Det er meldt skyet eller delvis skyet vær og enkelte regnbyger.

Trafikk

Ved E6 Brekkvasselv, på strekningen Grong - Mosjøen, blir det manuell dirigering på grunn av dekkelegging mandag til fredag fra 06.00 til 18.00.

Ved Heimatunnelen i Bindal kommune blir det redusert framkommelighet på grunn av vedlikeholdsarbeid. Ventetid på cirka 20 minutter. Dette gjelder fra 08.00 til 18.00 i dag.

Ved Fv 17 Skage kirke - Hunn, på strekningen Namsos - Foldereid, blir det innsnevring på grunn av vedlikeholdsarbeid fra i dag 10.00 til og med neste fredag.

Inntil videre har E6 Vegset, på strekningen Steinkjer - Grong, nedsatt hastighet til 50 km/t og innsnevring på grunn av steinras.

Les også

E6 i Snåsa åpen igjen

Ved E6 Skogn, på strekningen Stjørdal (Værnes) - Steinkjer, blir det lysregulering på grunn av vedlikeholdsarbeid fra i dag 08.00 til og med 8. oktober.

Ved E14 Hegra - Fornes, på strekningen Stjørdal - Storlien, blir det manuell dirigering med ledebil på grunn av asfaltarbeid fra mandag til onsdag i periodene 19.00 til 06.00 neste dag.

E6 Væretunnelen, på strekningen Trondheim (Sluppen) - Stjørdal (Værnes), blir stengt på grunn av vedlikeholdsarbeid i periodene mandag til onsdag og fredag fra 22.00 til 06.00 neste dag. Utrykningskjøretøy kan passere.

Kommentarer til denne saken