Gå til sidens hovedinnhold

Stengte tunneler og vedlikeholdsarbeid

I dag kan vi få noen regnbyger, og vegarbeid flere steder kan by på utfordringer. Her er dagens morgenrapport.

Natta har vært rolig i Nord-Trøndelag. Politiet har ingenting å melde tirsdag morgen.

Været

Det blir ingen store overraskelser på værfronten i dag. Det meldes temperaturer rundt ti grader og overskyet over hele Namdalen. Fra morgenen av kan vi få noen regnbyger, mens det utover dagen vil bli oppholdsvær og perioder med sol.

Trafikk

Ved Fv17 Hestnestunnelen, i Nordland fylke, blir det i dag manuell dirigering på grunn av vedlikeholdsarbeid. Ventetid inntil 20 minutter. Arbeidet starter 08.00 og avsluttes 18.00.

Ved Fv 17 Skogmo, på strekningen Namsos - Foldereid, blir det fra i dag av nedsatt hastighet til 50 km/t og innsnevring på grunn av vegarbeid i periodene mandag til torsdag fra 07.00 til 19.00 og fredag fra 07.00 til 14.00. Arbeidet avsluttes 28. september.

I dag blir Kv 1200 Vikhammeråsvegen 1 A, i Malvik kommune stengt på grunn av vedlikeholdsarbeid. Vegen forventes åpnet sommeren 2022. All trafikk til og fra Vikhammeråsen blir via Elvdalen / Vikhammerdalen.

Denne uka er E6 Væretunnelen, på strekningen Trondheim (Sluppen) - Stjørdal (Værnes), stengt på grunn av vedlikeholdsarbeid i periodene tirsdag, onsdag og fredag fra 22.00 til 06.00 neste dag. Utrykningskjøretøy kan passere.

E6 Grillstadtunnelen, på strekningen Trondheim (Sluppen) - Stjørdal (Værnes), blir stengt på grunn av vedlikeholdsarbeid fra i kveld 22.00 til i morgen 06.00. Omkjøring er skiltet. Utrykningskjøretøy kan passere.

Kommentarer til denne saken