NAMSOS: Kl. 21.46 søndag kveld fikk politiet i Namsos inn et tips om en mann i 20-åra, som var ute og kjørte i ruspåvirket tilstand.

- En UP patrulje fikk stoppet og kontrollert bilen. Der ble det tatt sikring av bevis og førerkortet ble beslaglagt. Det ble i tillegg funnet litt narkotika på vedkommende. Han vil bli anmeldt for ruskjøring og besittelse av narkotika, forteller operasjonsleder hos politiet, Trond Hangaas.

I 1-tiden i natt fikk et lasteskip motorstopp ved inngangen til passasjen sør for Rørvik.

Vakthavende redningsleder for hovedredningssentralen, Johan Mannsåker, forteller hva som har skjedd.

- De fikk delvis motorstans, men kunne holde seg på plass med en trøster, og avventet til de fikk hjelp av redningsskøyta halv fem. Etter hvert fikk de start på egen motor og fikk fortsette ferden nordover.

Det var 18 personer ombord da skipet fikk trøbbel. I følge Mannsåker skal det ha vært stille på sjøen, så det hele foregikk udramatisk.

Trafikkmelding og smittetall

Langstein, på strekningen Stjørdal (Værnes) - Steinkjer

Manuell dirigering på grunn av vedlikeholdsarbeid.

Gjelder fra: 01.02.2021 kl. 08:00. Gjelder til: 01.02.2021 kl. 13:00

I går ble det registrert 8 nye smittetilfeller i Trøndelag. Seks av dem i Trondheim, ett i Levanger og ett i Namsos. Smittetrenden i Norge er nå synkende, og totalt ble det registrert 173 nye smittetilfeller i går.

Hos Trønder-Avisa nå

Analysemaskinen «Panther» kan analysere 120 koronaprøver samtidig og på skjermen kan avdelingsleder Kjetil Landsem følge med på progresjonen for hver enkelt prøve. Etter tre og en halv time kommer svaret.

Politiet har den siste tiden beslaglagt flere skytevåpen som ser ekte ut. – Selv for et trenet øye er det vanskelig å avgjøre, sier etterforskningsleder Leif Gundersen.