MALM: Politiet rykket ut til Øver-Ås i Malm i natt, etter at de hadde fått klager fra flere beboere som ikke fikk sove på grunn av flere høye smell.

– Vi fikk første melding om smellene like etter klokka ti i går kveld. Klokka 00:13 rykket politiet ut, etter at en ny innringer opplyste om at det var snakk om ungdommer som holdt på med tigerskudd, forteller operasjonsleder Kamilla Engen i Trøndelag politidistrikt.

Tigerskudd er en form for fyrverkeri.

– Da patruljen kom fram var det stille på stedet. De snakket med noen ungdommer som var på tur heim, men de hadde ikke hørt noe bråk, forteller Engen.

20-30 biler samlet

– Klokka 01:31 fikk vi flere meldinger om støy fra Shell Stjørdal. Innringer fortalte at det hadde det samlet seg 20-30 biler, forteller Engen.

Da patruljen kom fram var det riktignok stille på stedet, og bilene hadde kjørt videre.

Feststøy

– Det har vært en del meldinger om feststøy og forstyrrelse av natteroen i hele regionen i natt, forteller operasjonsleder Engen.

Klokka 00:13 fikk politiet melding om feststøy fra en ungdomsfest i Nesheimskogen i Levanger, og en patrulje kjørte til stedet.

– Da patruljen kom fram var ungdommene i ferd med å avslutte festen.

Like etter fikk politiet melding om en feststøy i Vikvarvet i Selbu kommune.

– Også her var det ungdommer som festet. Denne gangen ringte vi og snakket med festarrangøren. Etter dette ble det stille, forteller Engen.

Over 20 grader

Flere steder i Trøndelag melder det over 20 grader i dag.

Her er meteorologens tekstvarsel for dagen:

Skiftende bris. Litt regn og yr, lokal tåke. Fra i formiddag lettere vær. I kveld tilskyende og regn, først i sør.