STJØRDAL/NAMSOS: 02.08 i natt fikk politiet melding om at det var blitt observert to hester på E6 på Skatval.

– Vi fikk inn melding om en brun og en hvit hest som gikk nordover på E6. Vi fant tak i en eier etter hvert og da ble det kontroll på hestene. Det var ikke mange meldinger, så de hadde sikkert gått på siden av vegen etter hvert, sier operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Lars Berget.

Søndag kveld fikk politiet en telefon om støy fra ATV`er i området Rock City i Namsos sentrum.

– Patruljen hadde kjørt i området uten å finne de, og 23.23 avsluttet de. Så det ble ikke noe resultat der, sier Berget.

Flere viltpåkjørsler

Berget forteller at det ellers har vært en rolig natt i fylket, men at operasjonssentralen har fått inn mange meldinger om påkjørt vilt. Blant annet ble et rådyr påkjørt i Namsos 04.33 i natt.

– Det ble skader på førerside og på skjerm bak på bil. Dyret sprang videre og viltnemnda er varslet, sier Berget.

22.05 ble en elg påkjørt på fylkesveg 72 i Verdal.

– Det ble noen skader på bilen, og elgen løp videre sørover. Viltnemnda tok over der.

Flomfare

Varsom.no har sendt ut gult farevarsel for flom for fjellområder i Nord-Norge. Varmt vær har ført til store mengder snøsmelting og vannføringa er høy i elver og bekker som kommer fra fjellområder hvor det fortsatt ligger mye snø. På sin nettside skriver de at det er ventet noe kjøligere vær framover, men en del regn på tirsdagen som kan øke vannføringa igjen.

Les også

8. april får Bjørnar (46) sin første cellegiftdose. Tre dager senere dør sønnen Vetle, nesten 23 år

Værvarselet for dagen

Her er meteorologens værvarsel for denne mandagen:

Skiftende bris, fra i ettermiddag nordlig bris, opp i frisk bris på kysten, i kveld dreiende vestlig. Skiftende skydekke. Enkelte regnbyger. Fra tidlig i ettermiddag økende bygeaktivitet. Utrygt for torden.

Hos Trønder-Avisa i dag

For Sabine Kjølsvik (51) har kjærligheten alltid vært viktig, både når det gjelder profesjonen som prest og privat, med mann og barn.

Arbeidet med ny E6 fra Ranheim til Stjørdal er godt i gang, noe som medfører periodevis stengning av alle tunneler på strekninga.