NAMSSKOGAN: Kl. 21.35 onsdag kveld holdt UP fartskontroll i en 60-sone på Trones. Resultatet ble tre forenkla forelegg og hele to førerkortbeslag.

– En mistet kortet på grunn av for høy fart og det var en som hadde for mange prikker. Høyeste hastighet var 86 km/t i 60-sonen, forteller operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Lars Berget.

I Rørvik ble et rådyr påkjørt 06.03 denne morgenen.

– Rådyret løp videre inn i skogen. Det ble noen skader på bilen, men den er kjørbar. Viltnemnda rykker ut, sier Berget.

Kuling, regn og snø

Det ligger an til å bli oppholdsvær store deler av dagen, før det mot kvelden kan komme noe nedbør. Her er meteorologens tekstvarsel for dagen:

Sørøstlig bris, periodevis liten kuling utsatte steder. Skyet eller delvis skyet, stort sett oppholdsvær. I kveld litt spredt regn, snø over 400–600 meter.

Vegarbeid

EV 6 Øster-Rinnan i Levanger – EV 6 Øster-Rinnan i Levanger

Vegarbeid. Fartsgrense 50 km/t, manuell dirigering, vegen er stengt i korte perioder.

Starttid: 17.03.2022 kl. 22:00. Beregnet sluttid: 18.03.2022 kl. 02:00.

Hos Trønder-Avisa i dag

En leilighet i Steinkjer sentrum ble onsdag solgt for 1,7 millioner kroner – mer enn 700.000 over takst, og mer enn tre ganger så mye som den ble kjøpt for.

– Det er hele tiden stor utvikling innen moderne landbruksutstyr, og det er viktig at bonden klarer å ta ut potensialet i utstyret. Derfor inviterer vi bønder i området til temakvelder der de får møte fagfolk som kan gi tips og råd, sier styreleder og daglig leder i CF Maskin Stjørdal AS, Anita Rannei Sollie.