Gå til sidens hovedinnhold

Trønder-Avisa viser Rosenborg i Europa

Amedia og Direktesport har sikret seg rettighetene til å sende Rosenborgs bortekamp mot slovenske Domzale tirsdag 10. august.

Det betyr at Trønder-Avisas abonnenter kan se kampen direkte.

– Vi er veldig glad for at vi kan vise norske lag mot europeiske motstandere og det er spesielt morsomt med Rosenborg, med sin stolte historie, sier utviklingsdirektør for sport i Amedia, Helge Birkelund, som forventer høye seertall på kampen.

– Historisk begivenhet

Det er Amedia-avisa Nidaros som skal stå for produksjonen av kampen.

– Det er en historisk begivenhet i Nidaros-sammenheng. Aldri før har vi stått bak en så heftig sportsproduksjon som vi skal nå. Vi er utrolig stolte og glade for at vi kan tilby denne kampen for Rosenborg-fansen, sier sportsleder i Nidaros, Simen Pedersen, til Nidaros.

Les også

Tagseth med tydelig beskjed: – Vi skal til gruppespillet

Fransk motstand for vinneren

Oppgjøret er kvalifisering til nyoppstartede Europa Conferance League. Rosenborg startet kvalifiseringen med å slå Hafnarfjordur 6–1 over to kamper. Hjemmekampen mot Domzale spilles tirsdag denne uka.

Dersom Rosenborg slår Domzale over to kamper, er det kun franske Rennes, hvor både Alexander Tettey og Anders Konradsen har spilt tidligere, som står mellom RBK og et gruppespill i den nye turneringen.

Kommentarer til denne saken