Gå til sidens hovedinnhold

Våt start på helga – spår 100 millimeter regn fredag

Artikkelen er over 1 år gammel

Fram med paraplyen og hold på hatten – fredag skal regne bøtte ned. Siste døgn er det registrert 651 nye koronasmittede i Norge – her er dagens morgenrapport fra Trønder-Avisa!

NAMSOS: Fredag vil himmelen åpne sine sluser for fullt. I løpet av ett døgn vil flere steder i Nord-Trøndelag etter all sannsynlighet komme tett opp mot 100 millimeter nedbør. Yr.no melder at det vente mest intens nedbør ventes fram til midt på dagen i dag.

Slik lyder yrs værspådom:

«Sørvest sterk kuling på kysten. Regn, lokalt mye nedbør lengst i nord, i indre sørlige strøk skyet eller delvis skyet, oppholdsvær.»

651 nye koronasmittede

Siste døgn er det registrert 651 nye koronasmittede i Norge. Det er det nest høyeste smittetallet så langt under pandemien, kun slått av mandagens 704 registrerte smittede.

I skrivende stund er 72 personer er innlagt med covid-19.

Rolig natt

Natten har vært av det rolige slaget, og politiet har ikke meldt om noen hendelser i vår del av verden i løpet av nattas timer.

Her er trafikkmeldingene for de mest trafikkerte vegene i Nord-Trøndelag akkurat nå:

  • Fylkesveg 17 ved Årgård, på strekninga Steinkjer – Namsos er det Endret kjøremønster på grunn av vedlikeholdsarbeid. Det er også Redusert framkommelighet og lysregulering på grunn av vedlikeholdsarbeid.
  • På E6 veg Vegset, på strekninga Steinkjer – Grong er det Innsnevring og lysregulering på grunn av vedlikeholdsarbeid.
  • E6 Kvam – Grøtøya, på strekninga Steinkjer – Grong kan bli stengt i perioder på inntil 15 minutter på grunn av sprengningsarbeid.

  • F17, Østvik – Heltuv, på strekninga Steinkjer – Namsos er det innsnevring og nedsatt hastighet til 60 km/t på grunn av vegarbeid.

  • E6 Helltunnelen – Sandfærhusbrua, på strekninga Trondheim (Sluppen) – Stjørdal (Værnes) er det Nedsatt hastighet til 50 km/t og innsnevring på grunn av vegarbeid.

  • E6 Voll – Skatval, på strekninga Stjørdal (Værnes) – Steinkjer, Innsnevring og nedsatt hastighet til 50 km/t på grunn av vegarbeid.

Valget avgjøres snart

VG skriver fredag morgen at Pennsylvania er i ferd med å gjøre slutt på spenninga i kampen mellom Donald Trump og Joe Biden.

Presidentvalget kan bli avgjort når som helst, og i tillegg til at stemmene straks er talt opp i Pennsylvania, er man ikke langt unna et resultat flere andre såkalte vippestater.

I skrivende stund står Biden står på 253 valgmenn mot Donald Trumps 213. 270 er tallet man trenger for å vinne valget.

Kommentarer til denne saken