NAMDALEN: Operasjonsleder Rune Brandmo i Trøndelag politidistrikt forteller at det har vært nok ei rolig natt for politiet i norddelen av Trøndelag.

Vegarbeid og stengte veger

Det pågår for tiden vegarbeid flere steder i norddelen av Trøndelag.

Kv 6240 ved Håkkadalen i Steinkjer: Vegen er stengt på grunn av vegarbeid.

E6 Nordre Hammen - Vassmarka i Levanger: Kjøremønsteret er endret på grunn av vegarbeid. Fartsgrensen er redusert til 50 km/t, og det er lysregulering på stedet.

Fv 72 ved Stormoen i Verdal: Ett kjørefelt er stengt på grunn av vegarbeid. Det er lysregulering på stedet.

E6 Kvitsunddalen - Lassemo i Grong: Det pågår for tida sprengningsarbeid i området, og vegen er derfor stengt i korte perioder.

E6 Fjerdingen - Lassemo i Grong: Det pågår vegarbeid på strekningen. Fartsgrensen er redusert til 50 km/t og trafikken dirigeres manuelt.

Fv 770 Løssiskardet - Rørvikkrysset i Nærøysund: Det pågår vegarbeid på strekningen. Vegen er stengt i korte perioder og fartsgrensen er redusert til 60 km/t.

Fv 770 Storfjellet - Berg i Nærøysund: Det pågår for tiden vegarbeid som påvirker ett kjørefelt på strekningen. Fartsgrensen er redusert til 50 km/t.

Oppholdsvær og sol

I dag melder det stort sett oppholdsvær i Trøndelag. Flere steder er det også meldt litt sol utover ettermiddagen.

Her er meteorologens tekstvarsel for dagen

Vestlig bris. Skyet, spredt regn eller yr. Fra i formiddag skiftende bris. Delvis skyet, oppholdsvær, først i sør

Hos T-A i dag

Anne Øksnes Aal fra Kvam skulle besøke en kompis på Svalbard og sammen frakte flyttelass hjem. Turen ble lengre og mer innholdsrik enn planlagt.

Salget hos Snåsavann øker betydelig for hvert år som går, og ifølge daglig leder, Mohamed Sambou, ser de ingen tegn til at veksten vil stoppe med det første.

Tiril Hermann klarte ikke å holde tårene tilbake da premieren på «Spelet om Heilag Olav» var unnagjort onsdag kveld.