Operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Bjørnar Gåsvik, sier det har vært en temmelig rolig natt nord i fylket.

– Det eneste var noen som ikke ville stoppe for oss i Stjørdal i 23-tiden. Politiet ønsket å stanse en personbil og lå bak bilen i retning Helltunnelen med blålys. De hadde en stopp-post klar i Stjørdal, men bilen kjørte videre og endte opp i Frigården skytebane. Her kjørte de seg litt fast, og politiet fikk kontroll på to personer, sier Gåsvik.

Politiet meldte på Twitter at de hadde kontroll på bilen 23.42 onsdag kveld.

Gåsvik sier fører vil bli anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort, ruskjøring og oppbevaring av narkotika.

– Bilen er nå tauet og vi skal gjennomgå den for å se om det er noe interessant for politiet der.

– Ellers har det vært forholdsvis stille i natt, sier han.

Regnbyger

Torsdag er det meldt overskyet og regn i gamle Nord-Trøndelag. Det vil være perioder med regnbyger og temperaturen vil komme opp i 12/13 grader.

Dette er meteorologens tekstvarsel for Trøndelag torsdag:

Bris av skiftande bris, frå i ettermiddag nordleg opp i frisk bris på kysten. For det meste skya. Regnbyer, vesentleg i sør.

Stengte veger

E6 Eggetunnellen i Steinkjer, i retning mot Steinkjer, vil være stengt fra klokken 22 torsdag kveld på grunn av vegarbeid. Beregnet sluttid er klokken 06.00 fredag morgen.

På E6 Nervika-Langnes i Snåsa vil det være manuell dirigering på grunn av asfaltarbeid fra klokken 06 torsdag morgen. Beregnet sluttid er klokken 18 fredag kveld.

Hos T-A i dag

Gården har vært i Jacobsen-familien i nesten 150 år. Nå legges den ut på det åpne markedet.

Vi har spurt 70 nordtrøndere om deres forhold til Trønder-Avisa- som fyller 70 år torsdag 15. september.

Problemer på Oslo S

Av nasjonale nyheter kan det nevnes at det fremdeles er jordfeil-problemer på Oslo S.

Det er forsinkelser og innstillinger i togtrafikken ved Oslo S torsdag morgen på grunn av gjentakende jordfeil, skriver NTB.

– Vi jobber med å rette feilen, men vi vet ikke hvor lang tid det vil ta, skriver Bane NOR i en oppdatering i 04.30-tiden torsdag.

Til sammen 15 toglinjer er berørte.

Jordfeilen skapte store problemer for togtrafikken tirsdag, men så ut til å være rettet onsdag ettermiddag. Siden opplyste Bane NOR om at det var på'n igjen, og det ble innstillinger og forsinkelser i togtrafikken også onsdag ettermiddag og kveld.

Bålforbudet oppheves

Det generelle bålforbundet oppheves i hele landet torsdag, skriver NTB. Forbudet trådde i kraft 15. april. I denne perioden er det normalt ikke tillatt å tenne bål, engangsgriller, bålpanner og åpen ild i skog og utmark uten tillatelse fra kommunen.

Møte om energikrise

Støre og gassgiganter har møte om energikrisen, skriver NTB.

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og olje- og energiminister Terje Aasland (Ap) har invitert representanter fra selskapene Equinor, Aker BP og Vår Energi til et møte om energikrisen på morgenen torsdag.

Selskapene er de tre største petroleumsprodusentene på norsk sokkel. Støre har uttalt at det skal ses på hvordan gassprisene kan stabiliseres ved hjelp av langsiktige kontrakter.