Previous.png
Next.png
Personal computer, Interior design, Table, Peripheral, Window, Desk

25 ÅR PÅ LAG MED KUNDEN:

Heldigitale løsninger med en personlig vri

Moderne regnskapsførsel er heldigital, effektiv og oversiktlig. For den trivelige gjengen hos Namdalseid Regnskap er likevel den gode kundesamtalen kanskje viktigere enn noen gang.

Font

ANNONSØRINNHOLD FRA

– Vi setter oss ned med en kopp kaffe og finner ut av det!


Daglig leder Unni Rødsjø er mer enn bare regnskapsfører og revisor. For henne og kollegene i Namdalseid Regnskap er det minst like viktig å være en god samtalepartner.


– Mange synes det er godt å bare kunne slå av en prat i en hektisk hverdag. Sortere tankene og kanskje lufte noen ideer, forteller hun.

LITT MER: Daglig leder Unni Rødsjø og kollegene i Namdalseid Regnskap er like opptatt av menneskene bak tallene.

Er der kundene er

Mye har skjedd siden de etablerte seg på Namdalseid i 1996.  

For det første, har kundemassen blitt større og mer variert. I tillegg har tilgjengeligheten blitt bedre. I 2009 opprettet Namdalseid Regnskap avdelingskontor på Malm, og i 2019 sto Beitstad for tur.

– Særlig etter at vi etablerte oss på Beitstad, opplever vi at kundene setter pris på et sted å stikke innom når de lurer på noe. Enten det handler om sykepenger, svangerskapspermisjon, tilskuddsordninger eller bare litt teknisk hjelp i en stadig mer digital hverdag, sier Unni.

Fornøyde kunder er som kjent verdens beste markedsføring, også i regnskapsbransjen.

– Den gode, gamle "jungeltelegrafen" er nok en medvirkende årsak. Mange har blitt anbefalt av en kollega, nabo eller bekjent. Og det synes vi selvsagt er veldig hyggelig, sier sjefen med et smil.

Namdalseid Regnskap AS

 • Regnskapsbyrå etablert på Namdalseid i 1996.
 • Har i dag også avdelinger på Malm og Beitstad i Steinkjer kommune.
 • Totalt åtte ansatte, som eier bedriften i fellesskap.
 • Tilbyr alt innen regnskapstjenester og økonomisk rådgivning.
 • Kundene er alle typer bransjer, bedrifter og selskapsformer.
Mange synes det er godt å bare kunne slå av en prat i en hektisk hverdag. Sortere tankene og kanskje lufte noen ideer.

"

Unni Rødsjø, daglig leder

Alle typer bransjer

Namdalseid Regnskap AS er et autorisert regnskapsbyrå med lang erfaring i bransjen.


Det som for 25 år siden hovedsakelig besto av landbrukskunder omfatter i dag alle typer bransjer, bedrifter og selskapsformer.


– I dag finner du nærmere 60 % av kundene våre i andre deler av næringslivet, med alt fra enkeltpersonforetak til større aksjeselskaper, forteller Unni.


Firmaet er en viktig støttespiller til alt fra håndverkere og ventilasjonsfirma til campingplasser, hoteller og andre typer virksomheter.


– Vi har god kompetanse på alle typer bransjer, og tilbyr alle de tjenestene du forventer av et moderne regnskapsbyrå. Inkludert økonomisk rådgivning og andre relevante spørsmål du trenger svar på, sier hun.

I GODT SELSKAP: Hverdagen i Namdalseid Regnskap er preget av en uformell tone kollegene imellom. Espen Elden Olsen (f.v.), Siv Anita Ramberg og Jan Erik Folden diskuterer fag med godt humør.

Heldigitalt og oversiktlig

Ambisjonen til Namdalseid Regnskap er å gjøre hverdagen i din bedrift både enklere, mer effektiv og økonomisk.

Det oppnår de gjennom heldigitale systemer for oversiktlig og sikker regnskapsførsel, i samarbeid med leverandøren Duett AS.


– Det skybaserte systemet er tilrettelagt for alt fra fakturamottak til attestasjon og betaling. Her får du også tilgang til hele regnskapet direkte på "MinSide" via en mobilapp, forteller Unni.


Automatiserte regnskapsløsninger er tidsbesparende og gir deg til enhver tid full kontroll over tallene. Med god hjelp fra Unni og kollegene kan du dermed konsentrere deg fullt og helt om kjernevirksomheten.


– Alle kan lære seg det, og nye brukere får gratis opplæring. Og er du en av dem som ikke er komfortabel med ny teknologi, finner vi alltid en løsning som passer for deg, forsikrer Unni.

Våre tjenester

 • Digitalt regnskap med skytjenester
 • Årsregnskap med ligningsdokumenter og offentlig regnskap
 • Økonomisk rådgivning
 • Driftsplanlegging
 • Fakturering med OCR og rente- og purrerutiner
 • Lønnskjøring med komplett oppfølging til alle offentlige etater
 • Budsjettering
 • Betalingsformidling og remittering
 • Bistand ved bedriftsetableringer

På lag med kunden

Namdalseid Regnskap består i dag av åtte erfarne regnskapsførere, hvorav fem er autoriserte. Planen er at resten av staben skal bli autorisert innen kort tid.


– Hos oss møter du alltid regnskapsførere med solid kunnskap om akkurat din bransje. Vi har en god fordeling på de ulike fagområdene internt, sier Unni.


Med kontorer på kommunehuset i Namdalseid, i Sentrumsgården på Beitstad og på Malm samfunnshus er det alltid lett å stikke innom når du lurer på noe.


I dagens digitale verden trenger du heller ikke holde til i nærområdet for å bli kunde hos Namdalseid Regnskap. De siste årene har de fått stadig flere kunder med tilhold utenfor kommunegrensene.


– Vi har stor takhøyde og lav terskel for å spørre om hjelp. Det verste er at du ikke tar kontakt, sier Unni, som ønsker alle nye kunder velkommen innom for en prat.

Kontakt oss

Adresse
Gløttvegen 2, 7750 Namdalseid
Kjerkbakken 2, 7790 Malm
Dalbygdveien 3, 7730 Beitstad

Telefon: 468 66 003

E-post: firmapost@namdregnskap.no

Alle foto: Christian Trustrup