Annonsørinnhold fra Blåfjell

Hva er dette?

Stadig flere får øynene opp for røye fra fjellbygda i Trøndelag. Neste levering i Trøndelag er 29.-30. april.
Stadig flere får øynene opp for røye fra fjellbygda i Trøndelag. Neste levering i Trøndelag er 29.-30. april.

Populær fjellrøye fra Lierne

Stadig flere får øynene opp for røye fra fjellbygda i Trøndelag.

Annonsørinnhold fra

“Fantastisk flott fisk. Beste middag vi har hatt på lenge”, skrev Gro Madla på Facebook etter å ha fått levert og selv tilberedt fjellrøye fra Blåfjell hjemme i Grong.

— Det var et fantastisk produkt som vi fikk delikat levert på is og med passende størrelse på fisken. Jeg vil anbefale dette produktet til alle, forteller Madla over telefon når hun blir oppringt.

Les mer om Blåfjell her

Fjellrøye er kjent for sin røde buk og røde fiskekjøtt. Her er røye fra Blåfjell. 


Gode tilbakemeldinger

Entusiasmen deler hun med mange flere fornøyde kunder som gladelig deler både oppskrifter, bilder og anmeldelser i kommentarfeltene til Blåfjell:

“Hadde litt av fisken til middag i kveld, og det var fortreffelig! Med rømmesaus. Tusen takk!”

“Anbefales virkelig! Helt fantastisk god fisk”

“Takk for kjempegod røye. Det ble litt av et herremåltid. Første gang vi prøver, men ikke siste. Gleder oss til neste levering.”

— Det er klart vi blir inspirert av slike gode tilbakemeldinger. Vi som driver Blåfjell er allerede overbevist om at vi produserer verdens beste fjellrøye, men blir ekstra glad over at kundene våre deler overbevisningen vår, sier daglig leder, John Helge Inderdal.

Sprøstekt, servert med fløtesaus smaksatt med blåmuggost og noe flytende. Fisken er krydret med five peppers og gourmetsalt, skrev Roy Vebjørn Kveliaunet da han delte et bilde av sin røyemiddag med Blåfjell.

Norges første landbaserte røyeanlegg 

Blåfjell var først ut i Norge med å etablere et fullskala oppdrettsanlegg for fjellrøye på land, og har produsert fjellrøye helt siden oppstart i 2018. Ved bruk av moderne teknologi, som gjør at det er mulig å produsere store mengder fisk med et lavt og resirkulert vannforbruk, har Blåfjell klart å befeste en unik posisjon som et bærekraftig landbasert oppdrettsanlegg.

Se mer om Blåfjell og bærekraftig produksjon

Leverer til to regioner foreløpig 

Røyeoppdrettsanlegget leverer i dag direkte til privatpersoner gjennom planlagte ruter eller direkte fra fabrikk. Personer som bestiller kan da hente ut sin bestilling på ett av stoppestedene langs ruten. Pr. i dag kjøres det ut leveranser i Trøndelag og Mjøsregionen.

Leverer Blåfjell langs din vei? Sjekk her.

— Mange av kundene våre bestiller jevnlig, og det gjør at vi fortsetter med å planlegge kjøreturer framover. Neste levering er 29.-30. april i Trøndelag og det har allerede kommet inn en del bestillinger. Vi krysser fingrene for full bil nedover Li-fjellet også denne gang, smiler Inderdal.

Del artikkelen på Facebook