Annonsørinnhold fra Elman

Hva er dette?

Stort mangfold og bredde

Vi sitter på kontoret hos Tom Rune Iversen, daglig leder i Elman Verdal. På den store kontorveggen er det skriblet flere autografer. - Arbeidsmiljø er viktig for oss, både med tanke på utvikling og kompetanseheving, men den sosiale biten setter vi også stor pris på. Her har vi hatt mangeintimkonserter for de ansatte og sangerne har lagt igjen sitt visittkort på veggen her, ler han.

Annonsørinnhold fra Elman

En bedrift i utvikling

Elman ble etablert i 2008, og har siden oppstarten vært en bedrift i utvikling. Fra å være et firma med fire ansatte ved oppstarten, er de i dag arbeidsgiver for over 160 personer. 

- Det betyr at vi er store nok til å ta større oppdrag, og små nok til å ta godt vare på hver enkelt kunde, sier Tom Rune. Elman Verdal/ Levanger (Innherred) var den første Elman bedriften som ble startet. De er nå lokalisert i Trondheim, Stjørdal, Levanger, Verdal, Steinkjer, Leksvik, Rørvik og Brønnøysund.

Flere Bedriften er delt opp i avdelinger som; service, landbruk, prosjekt, bolig, industri, energi, takst og kontroll. Alle disse avdelingene besitter spisskompetanse og hjelper kunder med ulike behov.

God lagmoral

- Elman er en bedrift med god lagmoral, og vi er stolte over våre engasjerte medarbeidere. Her ønsker vi at alle skal være med å påvirke bedriften og sin egen arbeidshverdag. Det er en sosial gjeng, og vi har en trivelig, engasjert og kunnskapsrik arbeidsstokk, det er vi svært stolte over, forteller Tom Rune.

Vi hjelper med det meste

- Uansett om du skal bygge deg et nytt hus, eller trenger hjelp til montering av en lampe står vi klar for å bidra. I det siste har det også vært svært populært å få installert ladestasjon for el-bil. Det er godt at flere og flere blir opptatt av å gjøre ladingen av el-bil så trygg som mulig i takt med at elbil salget har steget. Andre ting som mange kanskje ikke er klar over, vi er gode på og kan nå brukes til å ta el-takst ved kjøp og salg av bolig. Dette er en stor trygghet både for deg som bolig selger og kjøper. For næringslivet og industrien kan vi tilby prosjektering og totalentreprise. Vi utfører også spesialtilpassede internkontroll- og kvalitetssikringssystemer som ivaretar pålagte krav fra myndighetene til våre kunder.

Landbruk

Stadig høyere krav til driftsbygninger i landbruket kan være krevende. Her er det el-installasjoner som oftere blir utsatt for mekanisk slitasje, overbelastning, vibrasjoner, fuktighet, støv og gass. Dette er faktorer som vil påvirke driftssikkerheten, og det kreves kompetanse og erfaring for å unngå driftsstans. - Vi har egne installatører med fagkompetanse som tilbyr komplette driftssikre løsninger for landbruket.

Del artikkelen på Facebook