– Fornærmede er en person i 20-årene og er påført stikkskader i magen. Vedkommende var ved bevissthet etter hendelsen, opplyser operasjonsleder Håvard Høyem i Trøndelag politidistrikt til NTB.

En politipatrulje kom tilfeldigvis over hendelsen ved 1.30-tiden i Trondheim sentrum. Tre vitner ble tatt med til stasjonen for avhør. Bakgrunnen for voldsepisoden er ikke avklart.

Én mistenkt og i arrest

– En mistenkt person i 30-årene ble pågrepet på stedet og sitter i arresten, forteller operasjonslederen.

Arnt Harald Aaslund på politiets operasjonssentral opplyser overfor Nidaros klokken 06.00 at fornærmede er operert for skadene.

Aaslund sier til Trønder-Avisa at det har vært en rolig natt for politiet i Nord-Trøndelag.

– Det har vært noen oppdrag som har går under radaren, slik som bistand til helsevesenet og psykiatri, sier Aaslund.

Noen snøbyger

Vegtrafikksentralen har onsdag morgen ingen nye trafikkmeldinger. Det er ingen nye stengte veier, og trafikken flyter dermed som normalt.

Onsdag er det meldt noen snøbyger på Innherred. Ifølge Yr.no skal det for eksempel i Steinkjer snø fra 06-tiden og framm til klokken 12 onsdag. Temperaturen vil ligge litt under og litt over null grader gjennom dagen, før det også i kveld er meldt litt snø.

Det meldes om rolige vindforhold, med en liten trekk fra nordøst.

På T-A.no

Sørvikneset Torpedobatteri ble bygd av tyskerne under andre verdenskrig for å styrke forsvaret av Trondheimsfjorden. Nå kan det bli ditt for den nette sum av 30 millioner kroner.

– Vi har hatt noen tanker om at en privatperson med fyldig lommebok kjøpte hele greiene og lagde seg et privat fort, humrer eiendomsmegler i Aktiv Asker og Bærum, Erik Steen.

Ellers kan du lese om en vegkrangel i Steinkjer som foreløpig ikke ser ut til å ta slutt med det første. Noen måneder etter at Infanterivegen ble stengt for gjennomkjøring melder nemlig både kommunen og nabolaget om skuffende resultater.

Nesten halvparten av legene på St. Olavs vurderer å slutte

Fire måneder etter at Helseplattformen ble innført ved St. Olavs hospital, viser en spørreundersøkelse blant legene at nesten halvparten vurderer andre jobber.

– Ansatte har en opplevelse av at verken løsningen eller hverdagen er blitt noe bedre, sier Tobias Iveland, foretakstillitsvalgt i Yngre legers forening ved sykehuset til Adresseavisen.

Halvparten av legene svarer at de vurderer å slutte, enten fordi de ønsker å bytte jobb eller gå av med pensjon tidligere enn planlagt. Ti prosent svarer at de aktivt leter etter ny jobb. Det tilsvarer 70 leger.

Bunnpris-sjefen blar opp for Høyre i Trondheim

Etter 20 år med Ap-styre satser Bunnpris-sjef Christian Lykke på at høyresiden igjen kan vinne makten i trønderhovedstaden.

Nå sponser han Trondheim Høyres valgkamp for første gang. Men bare med 100.000 kroner, skriver Klassekampen.

Gaven går via Lykkes aksjeselskap Adinfernum, som betyr «til helvete» på latin.

– Det er ikke vits i å legge listen for høyt. Det er ikke alltid det går så bra, sier Lykke om navnet.

På den siste målingen i byen får Høyre 29,3 prosent av stemmene, opp fra 20,6 prosent i forrige valg.